Hei og hopp :)

Da er det torsdag 🙂 Snart helg igjen! Skal bli godt 🙂 I helgen skal vi i bursdag for min vakre niese!! Hun er blitt hele 11 år!! Herregud!! Tiden flyr!!! Kan ikke fatte hvor tiden blir av!! Føler at det var i går at jeg fikk beskjeden at jeg skulle bli tante.. Og at hun ble født.. Husker fortsatt dagen vi ventet på at hun skulle komme, og når jeg fikk holde henne for første gang, første trilleturen sammen med henne, bleieskifting.. Sukk.. Nå vosker hun, og er snart en tennåring.. :O Samt hun er jo like høy som meg!! Ikke at det ikke skal så mye til men :p hihi!! 😀

Ja, jeg har jo hatt oppkjøring.. Og du gjettet riktig når jeg ikke skriver dette før nå.. Men jeg klarte den ikke!! :/ Skikkelig dritt.. Var ordentlig sint på meg selv.. Eller er fortsatt sint på meg selv :/

Men jeg er ufattelig heldig som har en så fantastisk kjæreste som passer på meg og var her for meg når jeg trengte han.. Han hadde og kjøpt en gave, som var gratulerer eller en det var leit kjæresten gave.. Tihih!! Jeg har siklet på den kjolen lenge.. Men jeg hadde ikke kjøpt den selv.. Så, jeg er jo super heldig!! 😀

Jeg så den på Bogart, er en kjole fra Tiger! Og jeg har bare drømt om den siden jeg prøvde den på.. Den satt jo som ett skudd!! 😀

Vi har og fått planet i hagen.. Vi skal ha opp hekk mot veien, så det ikke blir så mye innsyn inn mot oss..

Nå skal en bare glede seg til ferie!! Skal bli godt!! Ser virkelig frem til to uker i Antibes.. Og heldig som jeg er så skal jeg og til Budapest i august! Min kjæreste overrasket meg med en tur dit.. Så er jo og noe en ser frem til!! 😀

Jeg bestilte noen bilder for noen dager siden.. Som jeg skal putte inn i albumet jeg lagde til Marius til jul.. Det må jo fylles opp videre med opplevelsene som vi har fått oppleve!! 😀 Har litt av en jobb forann meg.. Er bare 316 bilder :p haha 😀

Fant to skjørt i dag! De bare måtte jeg ha!! Hihi!!


En super topp torsdag videre! Vi blogges!! 😀