En går mot nytt år! 

Vi begynner smått og sakte nærme oss nytt år! Synes desember har bare flydd! Og nå er jula alt over! Den ene dagen som det streves om, alt for få tak i den perfekte gaven! 

Jeg våknet litt over 6 den 24 desember, og tittet på mobilen for å se om pappa hadde sendt melding om at nissen hadde vært her.. Men det var ingen meldingen.. Og innfatte meg i at det ikke ville komme noen julekurv, og det måtte jo være ok.. Jeg må jo bli voksen en eller annen gang?! Men så en liten halvtime senere hører jeg en bil.. Og bilen kjører inn til oss. Og noen få minutter senere plinger telefonen.. Nissen var ankommet!! Hihi!! Jeg vekket mannen, også stod vi opp.. Halv 7!!   

Kurven var som alltid fylt med nyttige ting, samt med kos og godt.. 

Vi så på tre nøtter til Askepott, den MÅ ses!!   

En ventet på at klokken skulle tikke slik at vi kunne gjøre oss klare og dra til Asker for julefeiring. Vi ankom Asker, så spiste vi nydelig julemat.. Jeg spiste riskrem, selv om jeg har lest at en som gravid skal være forsiktig med det grunnet bakteriene som kan vokse.. Men det er bare jul en gang?? Og jeg er forsiktig med veldig mye annet!! Så etter at vi alle var god og mett i magen var det tid for presanger.. Det var som alltid ett kaos! Men alt i alt en kjempe topp og flott kveld!! En fikk så mye fint!! 

   
    
    
    
 1 juledag var det frokost/lunsj hos mamma og pappa.. Vi var 15 voksne og 6 barn..!! Så mange har vi ikke vært siden jeg var liten hjemme hos mamma og pappa!! Var utrolig koselig!! 1 juledag er alltid den beste spisedagen synes jeg.. Men i år så var det litt mer begrensninger og matlysten var ikke på topp.. Men jeg fikk nå dyttet i meg noen mengder.. Hehe!! 

Litt senere på kvelden vendte vi snuta hjem, og slappet av hjemme. Det var meget godt. 

I går var vi invitert på romjulsfest. Dette var en årlig fest som ett vennepar av oss har vært med på, og i år stod de i komiteen og inviterte oss! Det var utrolig koselig! Alle tok med seg kjeks og ost. Det ble en sen kveld, vi var hjemme i halv 3 tiden.. Men det var kjempe koselig! En merket jo selvfølgelig at en var en av de edru der.. Hehe! Men det er ganske morsomt å observere.. Men som mannen sa i går, noe som er meget sant;det som skjer etter klokken 12 er det ikke verdt å få med seg. Og det er noe i det, for etter klokken 12 er de fleste relativt fulle at det skjer ikke noe som en må få med seg da! Men vi hadde en super flott kveld og håper å gjenta det til neste år!