For ett vær!

Gud og flott været er blitt de siste dagene! Er jo utrolig deilig med solen som varmer ordentlig. Er jo fortsatt litt kjørlig på morgningen, men det kommer raskt opp i god temperatur!

I dag har jeg vært en tur inn til Oslo, var på besøk på kontoret mitt. Det var veldig hyggelig å titte innom og hilse på alle kollegaer, men en kjenner det i hodet. Jeg dro inn i 8 tiden, slik at jeg var der halv 10. Klokka 11 begynte jeg å kjenne at kroppen og hodet hadde fått nok, men satt til halv 1, det ble nok litt lenger enn hva jeg kanskje hadde godt av.. Men jeg er jo slik at jeg skal bare, også skal jeg bare litt til! Huff, egentlig en dårlig egenskap sånn sett!

Siden sist så har vi vært på middag hos ett vennepar. Det var kjempe koselig! Middagen var himmelsk, vi fikk servert, ytrefilet og scampi, ingefær(elsk) hjemmelaget guacamole, tyttebær, salat og gratinerte poteter! Herlig måltid!! Skikkelig festmiddag 🙂

Når vi først var der, så tegnet Arild opp tatoveringen jeg har tenkt å ta. Han driver Contrast-tatto i Sandefjord. Var han som tok skilpadden min som jeg tok for 2 år siden. Veldig dyktig! Slik er den tenkt

Gleder meg til å begynne med den, det blir ikke før etter bryllupet og sommeren er ferdig, så mot høsten engang tenker jeg at vi starter! Den skal ikke bli så høy og voldsom som den er tegnet opp her, men noe i den duren!!

For en uke siden hadde jeg bursdag(iiik 28 år) så da tok mannen meg ut på middag 🙂 vi hadde en rolig feiring med bare han og meg siden jeg ikke orket å stelle i stand noe. Er sliten nok som det er om dagen. Jeg fikk en nydelig poncho!! Elsker den!! Og 3 navel piercinger!! Jeg har snill kjæreste jeg 😀

Vi spiste på en kinesisk restaurant på Sem. Maten var utrolig god, vi bestilte kylling i sursøt saus 🙂

  

Ellers begynner det jo å bli klart for båtsesong! Mannen har gjort ferdig alt av prepping på båten, så nå venter vi på drevet også skal vi få båten ut!! Blir godt å komme ut på vannet igjen.

Nå har det kommet påbud om redningsvest. Blir spennende å se hvor mange som følger dette, og hvordan det blir med kontroll av dette. Er kun pålagt å ha det på når båten er i fart, samt båter over 8 meter slipper unna regelen. Jeg er litt delt på dette, da jeg forstår at det kan hjelpe for å minske drukningsulykker, men igjen, det er jo evt folk som trasker mellom båter og går på brygger(gjerne fulle mennesker) som detter utti og drunker. Jeg tar på meg vest når vi er i veldig sjø, og evt har med oss barn. For jeg kan ikke sitte og si at du må ha på vest mens jeg ikke har. Blir som å dra på sykkeltur med barna og en putter hjelm på ungen mens du selv ikke har på hjelm.

Hva mener du?