God helg

Da var det søndag! Helgen har gått fort! Men vi har og fått gjort mye! På fredag var vi en tur i byen for å hente putetrekket til sofaen som vi leverte i mai, karen ringte aldri, så vi ringte ned til han, og det var jo klart det.. Håpløst!! Etter det var hentet, tuslet vi litt rundt i byen.. Og vi havnet innom Soundgaarden, her fant mannen noe som han hadde ønsket seg en stund. En ny subwoofer så den havnet i stua. Ny pynt til huset 😉

Den gir LYD! Den ble testet godt på fredagskvelden med musikk.. Tror det hørtes ut som vi hadde fest.. Haha!! Men det var grom lyd i den da!!

På lørdagen begynte Marius videre med å legge belegningssteinen som vi hentet i våres.. Vi måtte vente for å få låne en vibroplate, for å kunne legge det videre.. Gud det kjentes ut som ett jordskjelv.. Det vibbrerte så det holdt i hele huset!! Det var helt sykt å sitte her inne.. Stooor maskin!!

Han kom ganske langt i går.. Så det begynte å ta form i går! Så mens han jobbet ute, slappet jeg av inne og drev med det vanlige husarbeidet :p

På kvelden, så dro vi plutselig ut, det var litt deilig å komme seg ut av huset en liten tur.. Vi hadde lyst på litt mat.. Så vi tok en tur ned til Tønsberg.. Det var en hyggelig spontan tur.. Etter som klokka var en del var det ikke så mye å velge mellom med mat.. Så vi dro innom Spicy Food, så det ble kebab på mannen og jeg bestilte en kyllingsalat med pita.. Men det var jo egentlig en kebab men i en pappeske med pitabrødet ved siden av.. Haha.. Men uansett så smakte det godt da! 😀 Så dro vi hjem og så på film og slappet av resten av kvelden sammen.. En hyggelig lørdagskveld 🙂

I dag stod vi opp, slappet av, også skulle mannen begynne å jobbe, og spurte om jeg ville bli med.. Så da ble jeg med ut og hjalp til.. I dag kom vi en del lenger.. Nå er alle pallene tomme, og vi mangler ca 40 kvm..


 

 

 

 

 

 

 

 

En meget fornøyd mann!! 😀

Jeg kom over noe som jeg gjerne vil tipse dere om.. Jeg liker å holde meg litt tan på vinteren.. Synes ikke det å være uten sol.. Så liker jeg ikke å drive å ta så mye solarium.. Så da bruker jeg heller litt selvbruningskremer. Jeg har brukt denne en del og vært veldig fornøyd

Dette er en gel, den legger seg fint på huden og føles ikke klissete ut, samt den lukter ikke.. Den tørker ikke sånn superfort, men en trenger ikke bruke så mye av den, og den legger seg jevnt og fint over huden, dog en må passe på at du får det over hele, eller så blir det skjolder.. Det som ofte er så dumt når en bruker slikt er at på hender, særlig rundt neglene ofte blir så mye missfarge.. Har prøvd å bruke sånn vott en kan ha på, men får liksom ikke helt det til å funke, den sklir og jeg får liksom ikke helt tak i den.. Så var jeg på Vita på Stokke, og skulle kjøpe en ny flaske.. Så kom jeg i prat med damen som jobbet der.. Og hun tipset meg om en annen type, dog det er en mouse og ikke krem.. Jeg hadde prøvd en annen type av dette merket, og syntes den luktet sånn men hun sa at den ikke var så ille i lukten.. Så da gikk jeg for den..


Og fikk også ett annet tips til dette med fargene på hendene..


Denne funker helt nydelig!!! Er såååå fornøyd!! En må bruke den innen 4 timer etter at du har påført mousen eller kremen.. Den funker fint på den andre kremen også.. Så om en legger merke til at en har fått skjolder noen steder så kan en påføre den.. Det er en skrubb.. Og den anbefales på det sterkeste om du sliter med det samme.

Ett annet godt tips er at om du skal piffe opp håret og er lei av voks eller at du føler at håret blir tyngere nå en bruker slike middler er å bruke tørr shampoo.. Dette ble jeg tipset av hos frisøren.. Det funker helt nydelig!! Det blir ikke stivt og klissete og en føler ikke at håret blir så tungt..

Nå er det film tid med mannen før kvelden kommer og en skal finne sengen!! 😀