Hei! Ny sveis!

Da var helgen kommet på nytt.. Denne helgen har vi absolutt ingen planer! Det kjennes godt at for engangskyld så er det ingenting på agendaen 🙂 Får se om vi finner på noe morro eller om vi bare slapper av hjemme 🙂 Av og til kan det være godt for kroppen det og 🙂

Jeg hadde egentlig time hos frisøren i dag, men fikk byttet den til i går, kunne jo ikke vente.. Haha.. Så jeg klippet meg i går! Meget fornøyd med resultatet! 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå er jeg kort!! Er veldig kort bak! Så ble bobb som frisørene ble enig om på grillkvelden.. Er super fornøyd!! Anbefaler på det sterkest Nikita på Glasmagasinet! De er dyktige, lytter til kundene og vet hva de snakker om, samt de er er flinke på å huske ansikt, så de husker hva de gjorde med håret sist og hvilke produkter de anbefalte sist. Har ofte opplevd at når en kommer til samme frisør at de plutselig endrer helt klippen og tingene de brukte i håret enn fra sist.. Og da kan en jo bli super forvirra!

Nå har solen vært borte fra oss en stund 🙁 Kjenner det med engang at solen ikke er der for å varme som den pleier. Vært surt og kaldt de siste dagene nå.. Liker ikke det!! Kan jo håpe at den viser seg i løpet av helgen! Ikke lyst å miste brunfargen jeg har fått!! Jeg har jo til og med klart å få ringeskille! Haha.. utrolig!! Men nå har jeg jo ett grunnlag, og da blir en jo fortere brun når en kommer til Frankrike.. Gud og jeg gleder meg altså!! 😀 Skal bli ufattelig godt.. Men kjenner jeg gruer meg til å sette snuppa på kattepensjonat.. Ikke noe som gleder mamma hjertet mitt.. Men er jo bedre for henne å være der enn å være hjemme alene..

 

 

 

 

 

 

 

 
Det var en gledes nyhet jeg fikk vite om i dag, en av mine gode venninner er gravid!! Jeg er såååå lykkelig på dems vegne!! Det skal bli stas å se den lille!! Hun er 12 uker på vei.. Så det er en spennende tid i vente! Var vel ikke akkurat en stor overraskelse siden hun har latt hver å drikke på forskjellige begivenheter, hadde jo ett lite håp, og det viste seg jo å være det en hadde håpet var grunnen 😀 Det er utrolig koselig å se venner i venneflokken som får barn, og giftemål 😀 En er jo i rette alderen for slike ting nå! Hihi!! Så nå får en bare vente å se hvem som er ute neste gang med ett giftemål eller barn! 😀 Og det er jo en gledes tid!! 😀

Håper du får en flott helg!! 🙂