God kveld!

Hei hei! Håper du har hatt en strålende lang helg! Det har jeg!! Tiden min er blitt brukt på å lage kaker og stelle i stand til mammas store bursdagsfest! Hei hvor det gikk!! Ufattelig moro, selvom det var ett slit underveis!! Men vi fikk det nå til og mamma ble strålende fornøyd til slutt!! 😀 Og bedre enn det kan det jo ikke bli? Når selve bursdagsgjesten er lykkelig og fornøyd!

Onsdag morgen bærte det inn til mamma og pappa.. Etter litt banning pga litt buss og diverse kom jeg endelig meg på ett tog og dura avgårde dit! Her skulle det bakes!

Det ble laget makroner, vannbakkels og jordbærterte.. De jordbærtertene kunne du få gratis av meg.. Fy flate og jobbe med den deigen og få de ut av formene sine var ikke bare bare.. Meeen jeg fikk det nå til tilslutt!! Så fikk jeg tilslutt kommet meg hjemover etter en lang dag.. Det var godt å finne senga!!

Torsdagen fikk jeg dagen «fri» siden jeg hadde litt vansker å kombinere buss og tog, Marius jobbet med pappan sin, så jeg fikk lov å slikke litt sol og få opparbeidet meg litt brunfarge.. Ikke galt det 😉

Fredagen var det på nytt inn igjen og fylle kakene, samt hjelpe til med rydding, vasking og matlagning og pynting!
Så kom lørdagen og det hele kunne begynne! 😀 Siden mamma har noen favoritt steder hun liker å feriere på så ble dette tema. Vi hadde da en veldig kjapp gjennomtur gjennom USA, Belgia, England, Frankrike og København!
Alle gjestene var bedt om å ha på fransk tema, altså klær, så her var det striper, vide bukser og alpelue som gjalt! Og gud og morsomt å se folk som hadde virkelig gjennomført!Dette var da inngangpartiet folk skulle gå igjennom for å få ett glass med champagne før de kom inn i huset!

Her er det litt av Købehavn, nærmere bestemt Nyhavn, samt Frankrike.Her har vi Brussel

Til middag var det servert andebryst med poteter, salat, og vi hadde og en fransk kjøttrett som het biff bourguignon, med potetmos til!

Siden min mor på selve 60 årsdagen hadde lært å sable en champagne flaske var det jo bare i sin fulle rett at hun fikk dette i bursdagsgave!
 
Hun fikk dessverre ikke dette til denne dagen, men vi skylder på at det var feil flaske med champagne! 😉

 


Jeg synes alle var så utrolige flotte!!! 😀

Etter at maten var spist var det tid for litt kaffe og kaker! Da var frøken baker på plass bak sin cafe!

Det er jo ingen bursdag uten en kake med lys som skal blåses ut! Så det måtte også til!

Så var det full fest videre, og med en liten sang til mamma fra meg 🙂

Festen varte ut til sene natterstider, og alle var temmelig slitne dagen derpå 😉