God tirsdagskveld!

Hei og hopp! Håper du har fått nytt det flotte været vi har hatt den siste tiden! Det er jo helt fantastisk å ha det så varmt og deilig og vi er bare i juni!! En får bare krysse fingrene for at været holder seg! Det hadde jo vært deilig å kunne ha en sommer med slik varme! Nå er jo jeg såpass heldig at jeg skal ned til den franske rivieraen om ikke så alt for lenge.. Det skal bli godt!! Kan ikke si at dette er ett vondt syn!

To uker der nede skal bli godt! Jeg skal jo ikke klage, jeg har jo vært heldig og hatt 2 år på rad i Spania.. Men jeg merker at det er ett savn når en ikke får den gode varmen og syden følelse!

Vi har i pinsen hatt det veldig rolig.. Det var fri på torsdag, også hadde jeg hjemmekontor på fredag, så ble jo en ekstra dag «hjemme» så ble jo en litt lengere helg siden mandagen var fri og.. På fredagen hentet vi snuppa, på vei hjem dro vi innom mamma og pappa, vi tenkte å ta med bassenget, samt at da kunne snuppene leke sammen.. Dessverre var ikke Silje helt i form.. Så det ble ikke noe leking på jentene.. Men det ble litt film titting og litt is.. Så det ble nok koselig forde! På lørdagen ble bassenget satt opp, og vi hadde ett realtivt fint vær noen timer.. Men så kom bygene også regnet det som bare det.. Pøsa ned.. Og litt torden fikk vi.. Så ble ikke noe bading dessverre.. Vi tenkte at da kunne vi jo ta en tur ned til sentrum og tusle litt rundt der.. Det vi ikke tenkte på, var jo at det var pinselørdag.. Og da stenger det jo tidligere.. Så vi rakk egentlig bare å spise og dra hjem igjen, ikke fikk vi handlet inn mat og slik siden matbutikkene og stengte.. Dette hadde jo gått helt i glemmeboka på oss! Men vi fikk handlet inn noe godt på diverse bensinstasjoner også koste vi oss hjemme resten av kvelden.

Søndagen var været deilig igjen, vi dro en tur på middelaldersparken som var i Tønsberg, her var det mye spennende å se på.. Vi tuslet litt der før vi kjørte opp til Gardermoen. Vi tok en liten tur innom mamma og pappa på vei hjem.

Etter vi kom hjem fra mamma og pappa, åpnet vi en flaske vin og koste oss ute med den, siden temperaturen ute var deilig 🙂 Så kom naboen en tur over, og vi koste oss med godt drikke og gode samtaler.. Synes det var koselig å få en litt annen tone enn bare hei og vink.. Hehe! Så det ble en sen kveld, men meget koselig kveld!! 🙂

Nå har jeg hatt langkjøring, mangler den siste delen, også er det oppkjøring! Jeg har fått dato på oppkjøring, men den deler jeg ikke med deg!! Hehe! Passe flaut å legge ut om datoen, også stryker en.. Hehe.. Nei den datoen er min enn så lenge 😉 Så får du en tommel opp eller en tommel ned om det skulle bli stryk 😉 Men kjenner at kroppen er litt i nerve modus og at en gruer seg litt, men og gleder seg.. Skal bli godt med lappen nå kjenner jeg.. Å kunne kjøre min egen bil heeeelt alene!! 😀

Ha en flott kveld videre, nå måtte en sette seg inn etter at en regnskur kom!