Treningstopp??

Hei og hopp! Det er fredag! Og endelig kom sola frem! Den varmer utrolig godt!! Deilig å kjenne sola varme!! 😀 En har jo blitt litt bortskjemt med det fine været som har vært den siste tiden..

Jeg sitter å kjenner på en ting.. Nå om dagen har det vært fullstendig treningstopp.. Jeg har ikke orket eller giddet.. Rett og slett.. Jeg har hatt noen små joggeturer og noen sykkelturer… Men jeg har ikke trent som jeg pleide.. Jeg skal vel ærlig og si at det var før jeg fikk meg ett liv.. Eller.. En kjæreste.. Før bestod dagene kun av trening.. Det var jobb, trene, jobb trene.. Hver dag.. Jeg trente ihvertfall 5 ganger i uka.. Og i helgen var det ofte at en ramlet på fylla av ett eller annet slag.. Skal si jeg ikke savner den tiden så mye.. Haha.. Så mye penger på øl som det gikk da.. Fysj..
Jeg trente både på treningstudio, og hjemme.. Hjemme ble det joggeturer og rockering og øvelser jeg kunne gjøre hjemme.. Men  jeg løp hver dag.. Av enten i form av tredemølle, eller skog og mark.. Nå er det så vidt en løpetur i måneden.. Jeg kan få til to.. Om jeg gidder.. På en måte savner jeg å trene, men igjen så er det så deilig å slappe av og.. Jeg skal jo innrømme at pendle veien ikke har hjulpet på treningslysten. Jeg har ofte tenkt på at jeg kan jo trene på jobben… Men så kommer det til punktet, jeg skal da jobbe til 3-4 tiden.. Trene da en times tid, også sette meg på toget på vei hjem som er en og en halvtime.. Det er kjempe dårlig unnskyldning egentlig.. Er egentlig veldig flau over å si det.. Eller skrive det.. Men jeg setter sånn pris på å komme meg hjem og ha litt av kvelden før jeg skal legge meg..  Jeg har ikke akkurat breiet meg ut etter at jeg sluttet å trene aktivt.. Det har ikke blitt så mye mer av meg.. Og det som har kommet på, har ifølge venner og familie bare vært sunt :p Da de mente jeg trente for mye, og så litt for tynn ut en periode.. Og jeg så ikke det, før jeg ser på bilder i etterkant, at hm.. Det var kanskje litt tynt oppe på skuldrene, der så en jo alle bein og samme på ryggen.. Men jeg var bare fornøyd at jeg hadde fått resultater av all treningen en hadde lagt bak seg.. Det er jo det det går på.. Å se at det du gjør får en virkning..

Jeg vil hverken kalle meg selv tynn eller tykk, men midt i mellom.. Selvfølgelig er jeg aldri fornøyd, men hvilken jente er det? For stor lår, for mye mage, valker på ryggen osv osv.. For min del, så er det mest lårene mine som jeg sliter med, at jeg synes de store, men det er egentlig ikke mye «fett» på de heller.. Magen min er som den er.. Den er der.. Haha.. Den var litt mer stram før, men jeg merker at når jeg trener aktivt så kommer den fort tilbake 🙂 Så jeg håper på at når jeg kommer igang igjen så vil det hjelpe.. Men det er vel lov å ha en liten treningspause og? For min del blir det å finne tiden, eller rettere sagt, ta seg tiden.. Og finne viljen og lysten igjen.. Lysten ligger i meg noen ganger.. Men så fort jeg kommer hjem.. Så detter den.. For jeg er blitt veldig hjemmekjær.. Jeg liker å være i huset vårt, og kose oss.. Men jeg merker at siden jeg ikke trener så aktivt lenger, er jeg og strengere mot meg selv mot å spise goddis og junk.. Og det er jo egentlig veldig bra! Men er det egentlig lov i dagens samfunn å være slapp? Det er jo daglig om media om nye treningsformer og treningsapper og alt for å holde seg fit til en hver tid.. Men er en mer lykkelig av det? Du er kanskje mer fornøyd, men hva med alle rundt som ikke får sett noe til deg fordi du bruker all din fritid på å trene? Selvføgelig er jo ikke alle som meg som trente 5 ganger i uka og gjerne 1 til 2 timer hver gang.. Som gjorde at det var kvelden innen jeg ferdig.. Men jeg drev bare på med det en periode, og jeg lot ikke venner komme i annen rekke om de spurte om vi skulle møtes, da var det ikke: nei jeg kan ikke fordi jeg skal trene.. For selv jeg innså at det ble for dumt å si.. Selvom jeg dagen etterpå hadde dårlig samvittighet fordi jeg ikke hadde trent og måtte ta igjen dagen etterpå omtrent..

Hvorfor har trening blitt ett så stort fokus i dag, i forhold til før? Hvorfor bryr alle seg om hvordan kroppen er til en hver tid? Nå skal ikke jeg sitte her og kaste stein i glasshus.. Men er vi blitt for fokusert på hva alle andre mener om oss nå om dagen? At en er redd om en ikke trener like mye som andre, eller ser ut som alle andre at vi ikke er like mye verdt? Har vi kommet så langt?

images images2 stopp