Onsdagskveld i heimen

Da var onsdagen kommet 🙂 Det er straks helg igjen! Tiden går fort!! I går så var vi på grilling hos vakre Nina.. Det var kjempe koselig og ordentlig digg å grille!! Vi koste oss med drikke, gode samtaler, mat, snacks og musikk ut til sene natterstid.. Var ikke i seng før litt over 2.. Var veldig greit å få lov å sove hos Nina, da fikk vi litt mer ut av kvelden 🙂 Pluss jeg var på jobben først av alle i dag 😉 DET er lenge siden det :p
Merket det i dagtidlig når en skulle stå opp at en kanskje var litt sent i seng.. Men det gikk overraskende bra, ikke vært særlig trøtt før nå 🙂

Hadde egentlig tenkt å ha grillspyd, men fant ikke noen bra på butikken, men kom plutselig på at jeg hadde lyst på grillet laks! Det ville og Marius ha, så vi kjøpte laksefile, peppret den, hadde på litt dill, la med paprika, sjampinjong, løk, squash og heiv den på grillen.. Det ble ufattelig godt!! Har en dyktig grillmester jeg 😀

Når jeg jobbet på Sollerud hadde vi faste plasser, og da hadde jeg alltid på plassen min bilder og litt koselig ting på pulten min som gjorde den litt mer hjemmekoselig å se på.. Men etter at vi flyttet inn til Oslo så har vi jo free seating som det heter.. Og da er det ett ork å ta ned alle ting hver dag.. Men så har vi fått en ordning nå som gjør at vi har «faste» plasser 3 måneder avgangen.. Veldig greit.. Og da kunne jeg endelig få henge opp litt veggpynt igjen:D Da kan en se på noe koselig når dagen er tung og lang 😀

Jeg har i en periode nå fundert på å sette på extention håret mitt.. Savner det lange håret mitt, og kjenner at mitt hår ikke er så morsomt når det kommer i den lengden det er i nå.. Så har undersøkt litt rundt og prøvd å få litt innspill på hva som blir anbefalt og hva som er best for mitt hår.. Og i går var jeg jo så heldig at det var to frisører som var hos Nina og.. Og de sa at de enten ville ha brukt mindre teip biter, men anbefalte egentlig ikke teip i det hele tatt pga håret mitt.. Men å evt sy inn håret.. Men jeg kjenner at det ikke frister akkurat.. Men de anbefalte meg å klippe meg.. Så det er stor sannsynlighet for at jeg klipper meg kort igjen.. Og jeg kjenner jeg gleder meg..

Siden jeg har reagert sånn på disse jerntablettene jeg har gått på har jeg kjøpt noe annet som jeg skal ta og prøve å se om det hjelper.. Smaker ikke så godt men :p Det funker nok tilslutt!