Er det lov å angre nå?? 

Jeg er nå snart i uke 16 av graviditeten. Fra uke 4 kom kvalme med oppkast.. Dette har vart siden..

Har vært litt mindre denne perioden nå.. Men ikke kvitt den.. Jeg satt på toget på mandag, og tror damen som satt foran meg var livredd for at jeg skulle spy på henne.. Stakkars!! Men det hjalp ikke på kvalmen min at hun dro frem brødskive med kokt egg.. Altså.. Kokt egg på ett tog??? Bruker du egentlig hodet??? Lukta er jo ikke akkurat liten, og ikke forsvinner den så lett heller.. Men det var jo ikke akkurat moro å sitte der.. Ble nesten litt flaut.. Flauere var det når jeg møtte henne på togstasjonen dagen etter.. For å si det sånn, hun gikk en annen vei:p


Ellers så har jeg til nå hatt en del kramper i magen.. Det har vært så ille at jeg har ikke klart å bevege noe særlig på meg.. Det håper jeg går over snart.. For jeg begynner å bli gal av dette..

Marius sa: og dette vil du en gang til?? Jeg svarte bare at dette blir jo glemt innen neste gang, og for alt jeg vet så blir neste gang mye bedre! Så det skremmer meg ikke..

Jeg har ikke fått noe særlig cravings ennå.. Litt kjedelig.. Har noen dager lyst på Kinderegg.. Ok.. Ganske mange dager… Men det er den eneste sjokoladen som er god.. Kanskje en god ting?? :p jeg har fått en god samling med leker..Må nok finne plassen til de etterhvert…
Men synes de er blitt veldig kjedelig med årene.. Som barn var det jo kjempe moro.. Kanskje det var fordi en var barn??

Men uansett plager så er jo dette verdt det! Gleder meg utrolig til april 2016!!